DETALLE DE LA ACTIVIDAD

En esta pantalla encontrará información sobre la actividad que en la que desea inscribirse. En la zona de Documentos a aportar se le informa de los ficheros requeridos para formalizar la inscripción. Si la convocatoria requiere de pago podrá generar un documento para el pago presencial en ventanilla o realizar el pago de forma telemática con el botón Pagar telemáticamente. Para comenzar la inscripción pulse sobre Iniciar Inscripción a continuación será guiado por el proceso de inscripción.

Título: EXCURSIÓ NOCTURNA SERRA PERENXISA - 2017
Período de inscripción: Del 24/10/2017 al 24/11/2017
Plazas disponibles: 5
Lugar:Eixides: Des de El Vedat de Torrent, a les 20:00 hores junt l'església Monte-Vedat. Des de ciutat, a les 20:30 hores a la plaça de les Corts Valencianes.
Período de la actividad: Del 24/11/2017 al 24/11/2017

TIPO DE ACCESO

El tipo de acceso es ABIERTO

MÁS INFORMACIÓN

MES DEL MEDI AMBIENT. EXCURSIÓ NOCTURNA A LA SERRA PERENXISA (HI COL·LABORA
EL CENTRE EXCURSIONISTA DE TORRENT, AV EL VEDAT i ASTRO TORRENT)

La senda PR.CV-162 travessa la serra PERENXISA a través d'un recorregut homologat que forma part de la xarxa de sendes de Torrent i ens mostra els distints ambients que, amb el temps, s'han anat configurant en este espai, especialment singular pels valors ambientals que conserva.

La visita guiada a este espai natural es planteja per a descobrir i gaudir del paratge i de les seues sensacions en horari nocturn i analitzar la situació actual de la serra PERENXISA i la seua importància en la vida de Torrent.

Cal portar calcer adequat,llanterna i sopar preparat.

Un autobús traslladarà als participants.

Per a esta activitat cal inscriure-s'hi: www.torrent.es (portal d'inscripcions),
TDIC (oficina d'informació municipal) o cridant al telèfon 961111111.


Iniciar inscripción


  Pulse Iniciar inscripción si desea inscribirse en esta actividad.