DETALLE DE LA ACTIVIDAD

En esta pantalla encontrará información sobre la actividad que en la que desea inscribirse. En la zona de Documentos a aportar se le informa de los ficheros requeridos para formalizar la inscripción. Si la convocatoria requiere de pago podrá generar un documento para el pago presencial en ventanilla o realizar el pago de forma telemática con el botón Pagar telemáticamente. Para comenzar la inscripción pulse sobre Iniciar Inscripción a continuación será guiado por el proceso de inscripción.

Título: CIJ Torrent. Ludificació:aprendre jugant
Período de inscripción: Del 01/04/2021 al 18/04/2021
Plazas disponibles: 57
Lugar:CIJ Torrent. L´Espai. Segona Planta Edifici Metro. Avinguda al Vedat 103.
Período de la actividad: Del 06/05/2021 al 21/05/2021

REQUISITOS

Prioritat joves de 18 a 30 anys empadronats a Torrent.


TIPO DE ACCESO

El tipo de acceso es ABIERTO


MÁS INFORMACIÓN

La ludificació és una tendència que va en auge. L'aplicació del joc com a eina d'aprenentatge per millorar el rendiment i la motivació principalment ja s'aplica no sols a les aules sinó també en entorns laborals o de temps lliure. 
Si treballes en la docència o en el món de l'animació i temps lliure, aprén amb aquesta curs a educar i ensenyar a través dels jocs de taula. Coneix multitud d'ells, el seu funcionament i  aplicació didàctica, la selecció dels millors segons edats, objectius.... així com la transmissió dels valors positius dels jocs.


Duració: 15 hores
Dates: 6,7,13,14, 20 y 21 de maig
Horari: 17.30 a 20h
Preu:13 euros  Pulse Iniciar inscripción si desea inscribirse en esta actividad.