DETALLE DE LA ACTIVIDAD

En esta pantalla encontrará información sobre la actividad que en la que desea inscribirse. En la zona de Documentos a aportar se le informa de los ficheros requeridos para formalizar la inscripción. Si la convocatoria requiere de pago podrá generar un documento para el pago presencial en ventanilla o realizar el pago de forma telemática con el botón Pagar telemáticamente. Para comenzar la inscripción pulse sobre Iniciar Inscripción a continuación será guiado por el proceso de inscripción.

Título: Xarrada sobre Ciberviolències. Una qüestió de gènere.
Período de inscripción: Del 21/04/2021 al 14/05/2021
Plazas disponibles: 30
Lugar:CIJ Torrent. L'Espai. Segona planta Edifici Metro. Avinguda al Vedat, 103
Período de la actividad: Del 19/05/2021 al 19/05/2021

REQUISITOS

Activitat dirigida a joves de Torrent amb una edat compresa entre els 16 i 25 anys


TIPO DE ACCESO

El tipo de acceso es ABIERTO


MÁS INFORMACIÓN

 
Les xarxes socials són un instrument més sobre el qual s'exerceixen tot tipus de violències, també les violències de gènere en totes les seues manifestacions. El control de parella, el ciberassetjament, la sextorsió o el grooming són només algunes d'elles.

En la xarrada se t'informarà sobre com poder identificar-les, previndre-les i evitar-les; a conéixer quines conseqüències pot implicar, com fer-los front, a no ser còmplices i a identificar exemples de bones pràctiques a més de descobrir recursos disponibles en la xarxa.

La teua participació és important. Això ho parem conjuntament!


Data de la xarrada: 19 de maig
Horari: 18h a 20h
Activitat gratuïta  Pulse Iniciar inscripción si desea inscribirse en esta actividad.